Početna | Akcije | Pretraga | E-Prodavnica | Aksesoar asistent | Novosti | Zaposlenje | O nama | Kontakt

 

Kategorije

 

NaruČIVANJE

Vaša korpa je prazna

 Home & travel > Xavax red

Prikaz: 1-10 od 10
       Prikaz po:
Strana: « 1 »
Šifra: 111727
Proizvođač: Hama

Cena: 484.00 din
Na stanju

Praktično sredstvo za efikasno uklanjanje kamenca sa pegli na paru. Poseban rastvor namenjen za pegle na paru visokog kvaliteta (bez opasnosti od oštećenja grejne ploče), za jednostavnu primenu na hladnoj pegli.

» Uputstva
Šifra: 111391
Proizvođač: Ostalo

Cena: 444.00 din
Na stanju

- 4 visoko-kvalitetne mikrofiber krpe za brzo i nežno čišćenje kod kuće, u poslovnom prostoru, automobilima ili u slobodno vreme - Uklanja prašinu, masnoću i prljavštinu - Odlični rezultati čišćenja vlažnim i hemijskim čišćenjem - Jedna ekstra krpa za svaku površinu sa različitim teksturama za više higijene (površine uređaja - crvena/staklo - plava/univerzalna - žuta/kuhinja - zelena) - Može se koristiti sa ili bez sredstava za čišćenje - Mogu da se peru, stoga mogu dugo da se koriste - Materijal: 15% Poliamid/ 85% Poliester - Pranje u mašini do 60 stepeni - Dimenzije: 30x30cm

Šifra: 110732
Proizvođač: Hama

Cena: 900.00 din
Na stanju

Specijalno dizajnirano za redovno čišćenje visoko-kvalitetnih aparata za kafu i espreso svih aktuelnih brendova. Uklanjanje kamenca se može odvijati i pod pritiskom aparata od 15 bara (jedinjenje sprečava stvaranje pene i štetu od visokog pritiska gasa). Pogodno i za posude čija površina nije osetljiva na kisele supstance. Sadrži 4 premium aditiva za optimalnu zaštitu od korozije. Nije štetan za metalne i plastične delove uređaja.

» Uputstva
Šifra: 111720
Proizvođač: Hama

Cena: 1062.00 din
Na stanju

Uklanja nečistoće sa grejne ploče pegle, visoko efikasni aditivi štite grejnu ploču i dugo je održavaju čistom. Pogodno za aluminijum, nerđajući čelik i keramičke površine pegle. Jednostavno za korišćenje zahvaljujući mikro spreju i mikrofiber krpici, koja je uključena u pakovanju.

» Uputstva
Šifra: 111724
Proizvođač: Hama

Cena: 484.00 din
Na stanju

Uklanja tvrdokorne naslage kamenca u mašini za pranje veša; tako optimizuje kapacitet grejanja i štedi energiju, pošto se mašina zagreva brže. Ostaci kamenca više ne dospevaju u veš, a rezultat pranja je bolji. Čuva plastične i gumene delove.

» Uputstva
Šifra: 111726
Proizvođač: Hama

Cena: 541.00 din
Na stanju

Specijalno razvijen sastav za čišćenje ringli od staklene keramike i indukcijskih ringli; za brzo čišćenje i sjaj bez vidljivih tragova; skida masnoću, nečistoću i zagorele ostatke od kuvanja; takođe pogodno za ploču sa ringlama, susedne površine i površine za kuvanje od staklene keramike.

» Uputstva
Šifra: 111768
Proizvođač: Hama

Cena: 727.00 din
Na stanju

Izuzetno efikasne protiv kamenca za sve kućne aparate, koji greju vodu, npr. kafe automati, espreso, takođe za kuvala na paru, posude za vodu, itd. Dizajnirane za pažljivo rastvaranje i ispiranje kamenca. Tablete su pametnog dizajna za lako rukovanje, potrebna je manja doza u odnosu na tečna sredstva protiv kamenca. Veoma brzo rastvaranje.

» Uputstva
Šifra: 111889
Proizvođač: Hama

Cena: 657.00 din
Na stanju

Za cišćenje i odmašćivanje kafe aparata pod visokim pritiskom i temperaturom, za potpuno automatske, polu-automatske espreso i kafa aparate, koji koriste kapsule. Može da se koristi za sve vrste kuvala i filter aparata za kafu. Zadržava ukus kafe, pogodne za prečišćavanje bokala.

» Uputstva
Šifra: 110798
Proizvođač: Hama

Cena: 346.00 din
Na stanju

Kombinuje dobro uklanjanje kamenca i zaštitu uređaja sa odličnom bio-razgradljivošću. Pogodan za sve mašine: čaj, kafa, espreso, tampon, kao i za potpuno automatske mašine za kafu, koka kotlove, kazane, grejače, saksije, hromske šerpe, sudopere, nerđajući čelik, hrom, keramiku, plastične površine, itd. Tj. za sve površine kod kojih bi kamenac trebalo nežno skinuti. Na osnovu limunske kiseline koji izbegava gubitke ili neprijatne mirise tokom procesa dekalcifikacije. Napomena za potrošače : Dodati 125 ml sredstva protiv kamenca u 500 ml vode. Dodajte rastvor u uređaj koji želite očistiti od kamenca, uključite uređaj i zagrejte ga. Isperite uređaj sa dve vode nakon efekta sredstva.

» Uputstva
Šifra: 111734
Proizvođač: Ostalo

Cena: 277.00 din
Na stanju

- Kombinacija odličnog sredstva za uklanjanje kamenca i zaštite uređaja sa odličnom biorazgradivošću - Pogodno za sve čaj-, kafe-, espreso i kafe aparate, kao i za potpuno automatske mašine za kafu, kuvala za jaja, ketlere, grejače, lonce, šerpe od nerđajućeg čelika, sudopere, nerđajući čelik, hrom, keramiku, plastične površine, itd, za koje je potrebno nežno skidanje kamenca - Na bazi limunske kiseline, koja poništava neprijatne mirise tokom procesa uklanjanja kamenca

» Uputstva


Prikaz: 1-10 od 10
 
Strana: « 1 »